Restaurant

Vine a probar la gastronomia dels Ports

Filosofia del Restaurant

Restaurant típic de muntanya amb una bona xemeneia on escalfar-vos després d’un passeig a l’hivern i gaudir d’una cuina típica de la regió, carns a la brasa, així com menú del dia.

Tenim menú de Calçotada per 25€. Fins a l’Abril.

  • 15 calçots per persona en salsa romesco
  • 3 carxofes a la brasa
  • xatonada
  • Plat combinat de peça de pollastre, llonganissa, botifarra d’arròs
  • Postres, vi, gaseosa, pa torrat i all-i-oli i cafè.

Especialitats: Olla barejada, caragols amb picada, xai al forn, conill a la brasa, estofat de senglar, estofat de cérvol, entrecot de Galícia a la brasa…

Preparem esmorzars per emportar sota petició.

Menú dels ports

Primers plasts a escollir

  • Carxofes saltejades en pernil i crema de llet.
  • Torrada en escalibada i anxoves (no sempre)
  • Amanida en formatge de cabra
  • “Olla barrejada”
  • Cargols especials de la casa
  • Regirat d’espàrrecs i alls tendres amb bolets
  • Pasta a la bolonyesa

Segons plats a escollir

  • Xai a la brasa
  • Pollastre a la brasa
  • Conill a la brasa
  • Estofat de senglar
  • Peus de porc a la brasa
  • Caragols a la llauna
  • Estofat de cèrvol
  • Bacallà fregit
  • Combinat llonganissa, “baldana” i xoriço

Es poden combinar amb:

  • Entrecot de Galícia a la brasa +6€ *supl.
  • Cabrit saltejat en alls tendres +6€ *supl.
  • Ternasco al forn +6€ *supl. (necessari reservar)

PREU: 22,00€ (IVA, inc.)
(Cap de setmana i festius)
Inclou olives, vi, gaseosa, aigua sense gas,  pa torrat, all i oli i postres.

PREU: 16,50€ (IVA, inc.)
(Dimecres  a divendres d’octubre a juny
Inclou vi, gaseosa, aigua sense gas,  pa, postres i cafè.

La gastronomia

El Restaurant

La Carta

També pots descarregar la nostra carta en format JPG per a guardar-la al teléfon mòvil.