Restaurant

Restaurant típic de muntanya amb una bona xemeneia on escalfar-vos després d’un passeig a l’hivern i gaudir d’una cuina típica de la regió, carns a la brasa, així com menú del dia i plats a la carta.

Especialitats: Olla barejada, caragols amb picada, xai al forn, conill a la brasa, estofat de senglar, estofat de cérvol, entrecot de Galícia a la brasa…

Preparem esmorzars per emportar sota petició.

Menú dels Ports

Primers plats a escollir:

  •  Albergínia amb formatge de cabra
  • Albergínia farcida de bacallà i bolets
  • Torrada en escalibada i anxoves
  • Amanida de confit d’ànec i foie
  • Amanida de bolets
  • “Olla barrejada”
  • Caragols en picada
  • Regirat d’espàrrecs i alls tendres amb bolets
  • Espaguetis a la bolonyesa

 

Segons plats a escollir:

  • Bistec a la brasa
  • Xai al forn
  • Xai a la brasa
  • Conill a la brasa
  • Estofat de senglar
  • Estofat de cérvol
  • Bacallà fregit
  • Combinat llonganissa, “baldana” i xoriço

Es poden combinar amb:

  •  Entrecot de Galícia a la brasa +5€ *supl.
  • Cabrit saltejat amb “rossinyols” i alls tendres +6€ *supl.
  • Ternasco al forn +6€ *supl.

Inclou aigua sense gas, vi, pa i postres.

PREU: 16,50€

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
0