CASA NOSTRA

L’hostal-restaurant es va construir al  1978 pel nostre avi i pare. Volien que gaudíssim més còmodament els estius. Nosaltres jugàvem, i ens cuidava la “iaia” mentre ells treballaven amb la construcció.

El 15 de juliol de 1995, convertim la casa en restaurant i més tard reformem les habitacions. Volíem que el client pugues gaudir del lloc de forma més prolongada amb un tracte més directe

El nom del restaurant ho vam posar amb honor als pous de neu que havien prop de la casa que s’utilitzaven fa més de 400 anys per produir gel. Gel que aguantava fins a passat l’estiu!!

Ara 3 generacions treballem colçe a colçe per oferir-vos el millor de nosaltres. Us esperem!!

QUI SOM?

Actualment, nosaltres,  la Montse i el Josep, des de fa uns 3 anys dediquen tot el nostre afecte i esforç als Pous de la Neu.
La Montse és la responsable que tothom surti amb energia i amb bon sabor de boca del restaurant.
Jo, El Josep, et posare una cerveseta fesqueta si et ve de gust, mentre t’ajudo a programar la teva propera aventura pels Ports.
Els caps de setmana, arriben els reforços, els seus pares i els meus nebots,  us atendran també d’una forma molt familiar i agradable.

ON SOM?

S’arriba per la T-342 de Roquetes a Els Reguers. Entre el km 3 i 4 preneu un desviament cap al cim de Caro.
Seguiu per aquesta carretera asfaltada durant uns 14,9 km heu d’agafar el desviament  cap a la dreta senyalitzat amb un cartell del  restaurant.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt